#009F95
1
0
107

373 xiquets i xiquetes s’inscriuen a l’Escola d’Estiu

Per primera vegada Nules s’acull a un programa del qual es beneficiaran 40 alumnes

L’Escola d’Estiu de Nules té una inscripció de 373 xiquets i xiquetes, entre 3 i 12 anys, que al llarg del mes de juliol participaran de les activitats que es desenvoluparan al CEIP Pío XII.

La regidora de Joventut i Infància, Rosa Ventura, explica que “les places oferides en un principi eren 325 però hem ampliat el nombre per a poder cobrir les necessitats de les famílies del poble i acceptar així totes les sol·licituds, ja que el principal objectiu de l’Escola d’Estiu és conciliar la vida laboral i familiar i que els més menuts tinguen un lloc on poder divertir-se, jugar i ser creatius”.

Cal destacar que l’Ajuntament de Nules per primera vegada s’ha acollit a l’Ajuda per al Desenvolupament de Programes d’Atenció de Necessitats i Inclusió Social a Menors i als seus Familiars en període estival de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, “gràcies a aquestes ajudes hi haurà 40 xiquets del municipi que gaudiran de l’Escola d’Estiu i també del Summer Urban Campus de manera totalment gratuïta”, comenta la regidora de Joventut i Infància.

El lema de la present edició és Nulerets, Nuleretes, Quins artistes!, per la qual cosa els monitors i les monitores treballaran amb els alumnes diferents temàtiques relacionades amb l’art.

A més, entre les activitats que realitzaran està la Nit d’Estreles en la qual els xiquets i les xiquetes dormiran al col·legi, “hem donat continuïtat a les activitats que vam iniciar l’any passat perquè varen tindre molt bona acollida”, matisa Rosa Ventura.

L’Escola d’Estiu es desenvoluparà del 3 al 31 de juliol en horari de 9.00 a 13.30 hores, a més hi haurà servei d’Escola Matinera a partir de les 8.30 hores i de menjador.

Per altra banda, del 26 al 30 de juny tindrà lloc el Summer Urban Campus en el qual 170 xiquets i les xiquetes participaran de diferents activitats impartides en anglés, “aquesta programació es va posar en marxa per primera vegada el passat any per a poder donar un servei els dies que hi ha entre que finalitzen les classes i l’inici de l’Escola d’Estiu. En aquests dies els menors gaudiran d’un espai natural com és el Jardí Botànic aprenent l’idioma d’una manera divertida”, comenta la regidora de Joventut i Infància.  

Etiquetes