#009F95
1
0
107

Creu Roja Nules organitza una jornada de reg d’auxili per als arbres plantats a la zona incendiada d’Artana

Serà el diumenge 11 de juny  i ja està oberta la inscripció per als interessats

El voluntariat mediambiental de Creu Roja Nules ha organitzat una jornada de reg d’auxili per als arbres plantats, aquest hivern passat, a la zona incendiada de Xautena al terme municipal d’Artana. Aquesta jornada tindrà lloc el diumenge 11 de juny, per la qual cosa els interessats a participar-hi com a voluntariat poden inscriure-s’hi a la seu de Creu Roja Nules o en l’adreça nules@cruzroja.es.

Aquesta iniciativa es du a terme davant la calor dels últims mesos i la falta de pluja que caldria perquè els arbres tinguen les condicions necessàries per al seu creixement, per la qual cosa hi ha quasi 3.000 litres d’aigua per a realitzar aquesta activitat.

Cal recordar que des de Creu Roja Nules es van dur a terme diverses jornades centrades a regenerar l’hàbitat d’una zona devastada per l’incendi forestal que va tindre lloc, al mes de juliol del 2016, al terme municipal d’Artana i que va afectar el Parc Natural de la Serra d’Espadà. En aquestes jornades participaren estudiants voluntaris de l’IES Gilabert de Centelles, a més de persones voluntàries d’associacions, col·lectius o centres educatius de Nules i d’altres poblacions dels voltants.

Amb aquestes actuacions es pretén continuar la formació dels estudiants i ciutadans en medi ambient; iniciar les noves promocions en les activitats de voluntariat mediambiental; possibilitar i estimular la participació activa dels ciutadans en la conservació i millora del patrimoni natural mitjançant el voluntariat mediambiental, o conscienciar als participants del temps que costa  recuperar els boscos incendiats. 

Etiquetes