#009F95
1
0
107

El carrer de Santa Natàlia presenta una imatge nova després de la seua remodelació

S’han realitzat actuacions emmarcades en el projecte aprovat pels veïns

El carrer de Santa Natàlia s’ha obert al trànsit després de finalitzar les obres de remodelació de vorera i rastell, i supressió de barreres arquitectòniques, la qual cosa ha donat a la via pública una imatge nova.

Es tracta de la primera fase que s’iniciarà en aquest carrer, “estem parlant d’un vial del municipi amb moltes necessitats i que remodelarem en diverses fases, així les actuacions que s’han dut a terme estan emmarcades en el projecte que els mateixos veïns van aprovar dins de les tres opcions que l’Ajuntament els va presentar”, explica el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.     

En concret les obres d’aquesta primera fase s’han realitzat al tram del carrer de Santa Natàlia entre el carrer de la llosa i el vial de Ramón y Cajal, és una actuació del Pla Provincial d’Obres i Serveis que té una inversió de 49.028 euros sufragada en un 60% per l’Ajuntament de Nules i un 40% per la Diputació Provincial de Castelló “el pressupost inicial era de 68.000 euros però es va licitar a la baixa per la qual cosa vam decidir reinvertir els diners restants, uns 25.000 euros, en l’asfaltatge i l’adequació de les voreres davant les aigües pluvials ”, matisa Sorribes.  

El regidor d’Obres i Serveis i l’arquitecte municipal han supervisat les obres abans de la seua finalització i que el carrer s’òbriga al trànsit.

Cal destacar que l’Ajuntament de Nules està treballant en el pla d’accessibilitat del municipi i aquesta actuació forma part d’aquesta iniciativa.

Etiquetes