#009F95
1
0
107

El metge José Jaime Canós ja té un carrer que porta el seu nom

El metge, fill de Nules, José Jaime Canós ja té un carrer que porta el seu nom. Així doncs, el carrer Rambleta s’anomena ara carrer Doctor José Jaime Canós després de l’inauguració que va tindre lloc dijous 15 de juny. A l’acte homenatge han assistit l’alcalde de Nules, David García, membres de la Corporació Municipal, el Cronista de la Vila, Vicent Felip Sempere, familiars  i amics de l’homenatgeat, i un gran número de veïns de la població.

 

José Jaime Canós és especialista en cirurgia general i de l’aparat digestiu, doctor en medicina i cirurgia, membre de la Societat Espanyola de Cirurgia, membre de la Societat Espanyola de Serologia i Patologia Mamària; a més ha sigut cofundador de Medinul, primera clínica d’especialitats de Nules. Al marge de la medicina ha sigut durant 14 anys vicepresident de la cooperativa Nulexport, cofundador dels col·legis de Fomento Torrenova i Miralvent, vicepresident del Club Debate XXI, president de la Residència Verge de la Soletat de Nules, entre altres.

 

Cal destacar el factor humà, humiltat i la seua implicació en aconseguir el benestar dels pacients dels centres hospitalaris en els que ha treballat, en especial de veïns de Nules.

Etiquetes