#009F95
1
0
107

Es convoca el I Concurs de Fotografia la Marjal de Nules

La finalitat és conscienciar la ciutadania de la importància de preservar l’hàbitat natural local

L’Ajuntament de Nules ha aprovat les bases per a la convocatòria del I Concurs de Fotografia Marjal de Nules que comprén dues categories, una de general en la qual pot participar qualsevol persona i una altra de juvenil per a joves amb edats compreses entre els 8 i els 14 anys.

El tema de les dues categories és “La marjal del terme municipal de Nules”, amb aquesta iniciativa “volem conscienciar la ciutadania, en especial els més joves, sobre la importància de preservar i valorar l’hàbitat de la nostra marjaleria. Nules té un important patrimoni natural que hem promocionar i aquest concurs de fotografia ens servirà per a donar-lo a conéixer, per la qual cosa les fotografies han d’estar realitzades al terme de la marjal de Nules, el qual està delimitat al nord per la ratlla de Borriana, al sud per la ratlla de Moncofa, a l’est per la costa i a l’oest per l’autovia A7”, comenta el regidor de Medi Ambient, Pedro Rubio.

El concurs té tres apartats per a cadascuna de les categories, Paisatge; Fauna i Flora, en aquest apartat queden excloses les fotos d’animals en captivitat o de granja i mascotes familiars, així com fotografies del gènere natura morta o bodegó; i Element Humà, en el qual les fotografies han d’orientar-se a la captació de moments que mostren persones com a element d’interés principal emmarcades dins d’una activitat relacionada amb la marjal.

S’atorgarà un primer premi de 300 euros i un accèssit de 200 euros per cada apartat de la categoria general i en la juvenil s’atorgarà un premi únic a la millor fotografia consistent en una càmera bridge valorada en 200 euros.

El termini d’admissió finalitzarà el dia 1 de desembre, els interessats a participar-hi hauran d’enviar les fotografies a l’adreça de correu electrònic concursofoto@nules.es. Les bases es poden consultar a la web municipal, a la web Nules Sostenible, a les xarxes socials de l’Ajuntament de Nules i a la web Fotogenius.

Etiquetes