#009F95
1
0
107

Es demanen ajudes per al mobiliari de la planta baixa de la Cambra Agrària

La Llar de Convivència de l’Associació Cantalobos s’ubicarà en aquesta planta

La planta baixa de la Cambra Agrària serà destinada per a albergar la Llar de Convivència de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos, per la qual cosa des d’aquesta entitat amb la col·laboració de la Regidoria de Gent Major s’han demanat les ajudes que la Diputació Provincial destina per a rehabilitació de locals i mobiliari o material.

El president de l’associació, Salvador Tarancón, comenta que “fa anys que reivindiquem un centre, ja que l’actual local sols té cabuda per a un 10% dels socis, és a dir, d’un total de 700 abonats sols hi ha espai per a unes 30 persones. Des de l’associació ens acollirem a tot tipus d’ajudes que ens faciliten el trasllat per a tindre en el menor temps possible el local en condicions”.

Cal destacar que representants de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos i el regidor de Gent Major, Antonio Romero, es varen reunir amb la directora territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Carmen Fenollosa, “que ens va donar el vistiplau per al trasllat de la Llar de Convivència; a més, ens va dir que una vegada instal·lats en el nou centre contarem amb el seu suport”, matisa Tarancón.

Etiquetes