#
13
0
17

Es presenta per primera vegada el fullet Nadal a Nules que inclou totes les activitats nadalenques municipals

Per tercer any consecutiu s’organitza la Clemen Nit Festa per a promocionar la clemenules

L’Ajuntament de Nules ha recopilat per primera vegada totes les activitats nadalenques que s’organitzen des dels diferents departaments municipals en un fullet anomenat Nadal a Nules, que es repartirà als escolars de la localitat a finals d’aquesta setmana, i estaran a l’abast de tots els veïns i veïnes en els edificis municipals, “amb aquesta iniciativa volem unificar la programació nadalenca i evitar solapaments d’actes ja que fins ara hi havia diferents regidories com Joventut i Infància, Comerç o Esports que organitzaven activitats per a aquests dies, a més amb aquest fullet també facilitem als ciutadans el calendari de totes les activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

La programació començarà el proper divendres, 1 de desembre, amb l’encesa de llums i l’arbre nadalenc a la plaça Major i la nit oberta del comerç local i finalitzarà el 5 de gener amb la tradicional cavalcada de Reis.

Entre els actes programats destaca la Clemen Nit Festa, que tindrà lloc el dissabte 30 de desembre, “és una aposta molt concreta d’aquest equip de govern per a promocionar un dels nostres productes més preuat com és la clemenules, amb aquest acte Nules és l’única població de l’Estat espanyol que acomiada l’any 24 hores abans que la resta de gent”, matisa García.

En aquest acte l’Ajuntament reparteix entre els assistents 12 gallons de taronja per a les campanades amb les quals es dóna la benvinguda a l’últim dia de l’any, també es donen diferents productes elaborats amb clemenules com ara suc natural, aigua de valència o dolços fets amb taronja, i que compten amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashonul) i de l’Associació d’Ames de Casa. També hi haurà música en directe, discjòqueis locals i actuarà l’humorista Juan Muñoz.

Per altra banda, per segon any consecutiu, les nits de Nadal, Cap d’Any i de Reis s’instal·larà una carpa amb música, “l’objectiu és que els veïns puguen gaudir de la festa sense eixir de Nules, per la qual cosa enguany la millorarem i s’instal·larà al recinte de festes i tindrà calefactors i guarda-roba. Hi haurà diferents tipus de música per a tots els públics, a més els beneficis de les consumicions seran per a les comissions de festes de Sant Xotxim i Sant Joan”, explica l’alcalde de Nules.     

Des de l’Ajuntament de Nules s’ha organitzat una programació amb activitats per a tots els dies del període nadalenc en horaris de matí i vesprada, “principalment estan enfocats per als més menuts però també per a dinamitzar la zona centre del poble i afavorir al comerç local per la qual cosa estem ultimant les gestions perquè l’aparcament subterrani puga estar obert en aquests dies”, conclou García.

Etiquetes