#009F95
1
0
107

Es tanca el procés de licitació de l’obra de la Cambra Agrària

Aglomerados Los Serranos S.A.U signarà el contracte amb l’Ajuntament la setmana que ve

L’empresa Aglomerados Los Serranos S.A.U és l’adjudicatària per a realitzar les obres de la Cambra Agrària, la qual signarà el contracte amb l’Ajuntament de Nules la setmana que ve.

Al procés de contractació s’han presentat un total de quatre empreses “però aquesta empresa és la que més avantatges presentava ja que l’obra va eixir a licitació per 400.00 euros i l’oferta de l’adjudicatària és de 365.357,43 euros IVA inclòs. A més, augmenta el termini de garantia de l’obra i manteniments a dos anys, i una de les coses més importants per a nosaltres és que es compromet a executar l’obra en un període màxim de tres mesos”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, entre les propostes de millora presentades per l’empresa adjudicatària està la instal·lació d’una plataforma salvaescales amb el valor de subministrament i col·locació de 7.700 euros; la instal·lació d’un equip de música al saló social de la planta baixa valorat en 1.800 euros; aportació del mobiliari per un import de 14.461,49 euros; i preveu un fons de més de 3.000 euros per a resoldre possibles errors i omissions que es presenten mentre es realitzen les obres.

“En els propers dies ens reunirem amb l’empresa per a coordinar els terminis d’execució de l’obra. Per a nosaltres és una satisfacció que aquesta remodelació de la Cambra Agrària siga una realitat abans que finalitze l’any i que els veïns i les veïnes de Nules tinguen al seu abast unes instal·lacions dignes, a més amb aquesta actuació donem solució a una reivindicació del nostre poble”, comenta l’alcalde de Nules.

Cal recordar que la redacció del projecte ha estat a càrrec de l’arquitecte local Jaime Prior i en aquest es preveu l’adequació de la planta baixa per a albergar les activitats i els actes que porte a terme l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos

La primera planta està destinada a l’emprenedoria, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) i al comerç, l’ADL es traslladarà a aquesta planta que tindrà a més una sala de formació i s’ubicarà, entre d’altres, l’Aula Local de la Cambra de Comerç de Castelló.

La segona planta està dissenyada per a allotjar el Departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, l’Associació Local de Llauradors, els Sindicats de Regs, les associacions agràries locals i a llarg termini el Consell Agrari Municipal.

Etiquetes