#
13
0
17

La concessió irregular de les llicències obliga a legalitzar el tanatori municipal de Nules

L’Ajuntament inicia el procés per a legalitzar les instal·lacions després de la resolució del Consell Jurídic Consultiu de la CV

El Tanatori Municipal de Nules es troba sense llicència per la falta d’informes favorables que al seu dia negaven la corresponent llicència.

Els fets es succeeixen després de la denúncia realitzada per un particular que ha dut l’actual equip de govern a revisar la concessió administrativa del tanatori municipal, en l’expedient s’observa que des de l’Alcaldia, ocupada en aquell moment pel popular Mario García, s’havia concedit la llicència amb els informes dels tècnics municipals en contra.

Qüestió que des de l’Ajuntament de Nules es va remetre al Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, el qual ha manifestat el seus dubtes sobre el procediment en assenyalar que “identifica como causa de nulidad el haber prescindido total y absolutamente del procedimiento establecido o de las normas que contienen las reglas esenciales para la formación de la voluntad de los órganos colegiados...” .

Davant d’això, l’Ajuntament de Nules ha iniciat el procés de legalització d’aquestes instal·lacions. A més, la querella per part d’un empresari ha derivat en la citació dels anteriors gestors, alcalde i primer tinent d’alcalde, que seran investigats pel jutjat de Nules.

“Volem traslladar als veïns un missatge de tranquil·litat i dir-los que els serveis del tanatori es mantindran fins a la seua regularització. Amb aquests fets sols queda en entredit l’actitud dels anteriors gestors municipals”, conclou el regidor de Cementeri, Adrián Sorribes.

Etiquetes