#
13
0
17

Nules commemora el Dia Internacional per la Tolerància

Alumnes de primer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles han protagonitzat la jornada per a commemorar el Dia Internacional per la Tolerància penjant una pancarta a la façana de l’Ajuntament i llegint un manifest a la plaça Major.

El regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero, assenyala que “és important educar amb tolerància des dels centres educatius per la qual cosa hem implicat l’alumnat en aquest acte, ells s’han encarregat de fer la pancarta i escriure el contingut del manifest”.

Aquest acte s’emmarca en la programació que organitza la Regidoria de Polítiques d’Igualtat contra la violència de gènere. El proper acte tindrà lloc el dilluns 20 de novembre, es tracta d’una activitat nomenada “Pinta’t la mà de morat i digues No a la violència de gènere!”.

La programació de la Setmana contra la Violència de Gènere preveu a més xarrades a l’IES Gilabert de Centelles amb “La violència de gènere des de la mirada del feminisme de la diversitat funcional” que impartirà Soledad Arnau, especialista en Filosofia per la Pau, Feminisme, Bioètica i Sexologia; al saló de la Caixa Rural de Nules amb “El tractament de la violència masclista en la literatura i als mitjans de comunicació” a càrrec de Mónica Mira.

Els dies 24 i 25 de novembre tindran lloc els actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Etiquetes