#
13
0
17

Nules farà una campanya especial de desinsectació per a panderoles en zones privades i públiques de la via pública

La Regidoria de Sanitat realitzarà el pròxim mes de desembre una campanya especial de desinsectació per a panderoles en embornals i zones privades i públiques ubicades en la via pública de la localitat.

El tractament el realitzarà l’empresa responsable del control de plagues a Nules, Lokímica, i té un pressupost municipal de 2.783 euros, “es tracta d’una actuació de prevenció ja que ens trobem en uns mesos en els quals les panderoles són més vulnerables i accessibles, de manera que quan torne la calor als mesos de primavera, que és quan les panderoles reinicien el cicle reproductiu serà més fàcil el seu control”, matisa el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Amb aquesta actuació especial es pretén aconseguir una sèrie d’objectius com reduir el màxim possible la població de panderoles, aquest tractament assegura que el seu efecte tinga una persistència de diversos mesos creant a més una barrera duradora davant d’infestacions noves. També es persegueix que en reiniciar el seu cicle reproductiu la població de panderoles del municipi siga baixa i fàcil de controlar en començar les campanyes ordinàries.

“Des de la Regidoria de Sanitat es treballa de manera constant en diferents campanyes preventives per a evitar qualsevol tipus de plagues”, conclou Romero. 

Etiquetes