#009F95
1
0
107

Nules inclou tres clubs nous en les subvencions esportives d’enguany

L’Ajuntament de Nules ha inclòs en aquest exercici tres clubs esportius nous que es beneficiaran de les subvencions esportives, es tracta del Club d’Escalada i Bloc de Nules, el Club Escacs Nules i el Club Ornitológico de Nules. Així doncs, el total de clubs esportius locals que tindran l’ajuda municipal és de dotze, de fet els convenis ja s’han signat en pràcticament la totalitat de casos.

La regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón, comenta que “enguany hem fet la signatura dels convenis abans per a beneficiar els clubs, per la qual cosa a hores d’ara els clubs amb els quals hem signat el conveni ja poden presentar les factures a l’Ajuntament per a poder rebre els diners tan prompte com siga possible. Des de la Regidoria d’Esports fem un gran esforç perquè tots els clubs locals puguen tindre una ajuda econòmica, ja que som coneixedors de les dificultats que tenen els xicotets clubs”. 

La resta de clubs als quals l’Ajuntament de Nules destina les subvencions esportives són el Club de Columbicultura Sant Josep de Nules, el Club de Pesca Deportiva El Galfí, el Club d’Atletisme Noulas, el Atlético Nules Fútbol Sala, Club de Patinatge Taurons de Nules, Club Handbol Noulas, Nules Bàsquet Club, EF Benicató i el Club Ciclista Sant Josep de Nules.

Etiquetes