#009F95
1
0
107

Nules inicia la segona fase de pintura antimosquits en embornals

Aquesta actuació forma part del pla municipal de prevenció i lluita antimosquits

Nules continua amb el pla municipal de prevenció i lluita antimosquists, en concret aquesta setmana han començat les actuacions de prevenció en embornals.

El regidor de Sanitat, Antonio Romero, comenta que “des de l’Ajuntament es porten a terme diferents mesures de tractament durant tot l’any per tal d’intentar evitar que els mosquits proliferen. Per la qual cosa, hem iniciat la segona fase d’actuacions mitjançant la pintura antimosquits anomenada Inesfly en els embornals, un lloc que pot ser un punt problemàtic i que amb aquesta  pintura s’evita la reproducció dels mosquits femelles, principalment”.     

Romero matisa que “l’any passat es va posar en marxa per primera vegada en la zona de la vila, i vist el resultat hem continuat aquesta temporada amb una segona fase. A més, tenim previst per al 2018 pintar altres punts de la població”.

La Regidoria de Sanitat posarà en marxa una nova campanya de conscienciació ciutadana que explicarà les actuacions que cal fer per a la prevenció dels mosquits amb díptics, xarrades i tallers enfocats a tots els sectors de la població. 

Etiquetes