#009F95
1
0
107

Nules, pioner a convocar un concurs de cant per a joves promeses del municipi

La guanyadora de la I edició de la Veu del Nuleret i Nulereta obté 500 euros per a la seua formació

La població de Nules és la primera de la província de Castelló a organitzar un concurs de cant per a ajudar a joves promeses de la localitat. La final de la I edició del Concurs de Cant la Veu del Nuleret i Nulereta es va celebrar ahir, al Teatre Alcázar, de la qual va resultar guanyadora, amb 500 euros per a formació musical i de cant, Helena Flich.

El segon premi dotat amb 300 euros va ser per a Wissem Gacemi i el tercer guardó de 200 euros per a Elías Azzouzi; a més, Ivanna Dragón ha obtingut el Premi Millor Promesa dotat amb 100 euros.

En la final han participat un total de 10 xiquets i xiquetes, els quals gravaran un disc senzill benèfic la receptació del qual serà destinada a l’Associació Kimo Kap, dedicada a l’ajuda de xiquets amb càncer.

El jurat ha estat format per professionals del món de la música, el cant i les arts escèniques, com ara Rosa María Gavaldà, Vicente Vinaixa, Antonio Reyero, María José Martos i Margarita Fernández, i com a president l’alcalde de Nules, David García.

Així mateix, aquest concurs ha disposat de dos professionals de la comunicació com a presentadors, Carlos González i Nieves Adsuara. I actuacions d’artistes locals de reconegut prestigi a escala nacional, la cantant Carla Núñez, participant en diferents concursos televisius, i els ballarins Ariadna López i David Bou.

En el concurs han participat un total de 30 xiquets i xiquetes, tots ells empadronats a Nules, de 9 a 18 anys, dels quals 14 van passar a la semifinal que va tindre lloc l’1 d’abril.

Etiquetes