#009F95
1
0
107

Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar

Se signa la recepció d’obres després de la revisió feta pels tècnics de les administracions implicades i l’empresa adjudicatària

La població de Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar amb la signatura de la recepció d’obres que ha tingut lloc al col·legi després de la revisió feta pels diferents tècnics de les administracions implicades i de l’empresa adjudicatària.

“Aquestes obres estan finalitzades des del mes de gener quan els alumnes i les alumnes de Primària varen deixar els barracons i es varen traslladar a les aules però l’alumnat d’Infantil s’ha hagut d’esperar uns mesos perquè es recepcionara l’obra per temes burocràtics. Així i tot, per a nosaltres és una satisfacció que el CEIP Nou Pedro Alcázar comence el pròxim curs amb totes les instal·lacions finalitzades”, comenta el regidor d’Educació, Ramon Canut.  

Les obres de construcció d’aquest centre educatiu han consistit en sis aules d’Infantil, dotze aules de Primària, menjador i gimnàs amb un import de més de tres milions d’euros sufragat per la Conselleria d’Educació, sent l’empresa adjudicatària Grupo Bertolín, SAU.

L’alcalde de Nules, David García, destaca que “una de les prioritats de l’actual equip de govern quan va entrar a governar va ser agilitzar els tràmits perquè els xiquets i les xiquetes que estaven escolaritzats durant quasi una dècada en barracons pogueren tindre com més prompte possible el col·legi en condicions. Per tot això, aquesta és una de les actuacions més importants d’aquesta legislatura, per què s’acaba amb una reivindicació del poble de Nules”.

Els signants de l’acta de recepció d’obra han sigut l’alcalde de Nules com a representant de l’Ajuntament de Nules, la direcció facultativa de l’obra, el tècnic assessor de la Intervenció General de la Conselleria d’Hisenda, un representant de l’empresa adjudicatària, un representant de la Conselleria d’Educació i un representant de la Direcció Territorial de la Conselleria d’Educació a Castelló.

Etiquetes