#
13
0
17

Nules promociona els encants de la marjal amb un fullet divulgatiu

Els veïns i les veïnes de Nules tenen al seu abast una nova publicació mitjançant la qual poden conéixer les particularitats de la seua marjal, es tracta d’un fullet divulgatiu que es pot trobar en diferents dependències municipals com ara l’Ajuntament, Casal Jove, Biblioteca, Cultura o l’Oficina de Turisme. Així doncs, aquest llibret anomenat Acosta’t als ambients de la marjal és una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nules i té el suport de la Diputació Provincial de Castelló.

“Amb aquest fullet volem que tant els veïns de Nules com els visitants coneguen de més a prop aquest patrimoni natural, un espai protegit que es troba al nostre terme municipal que hem respectar i promocionar”, comenta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

Aquest fullet ha sigut possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’un grup de biòlegs de la localitat Marta Ibáñez Agulleiro, Francisco Javier Martínez Bernat i José Juan Vicent Rubert, “la seua tasca ha sigut fonamental per a la realització d’aquest fullet”, conclou Segura.

Etiquetes