#009F95
1
0
107

Nules recupera un espai per a l’oci dels veïns i les veïnes

S’obrirà la pista de patinatge tots els dies matí i vesprada

Els ciutadans de Nules tenen un espai d’oci nou després que l’Ajuntament haja condicionat l’antiga pista de patinatge que en els darrers anys ha estat en desús. D’aquesta manera Nules recupera un lloc perquè els més menuts, principalment, puguen jugar sense cap perill ja que es tracta d’una zona que està completament tancada.

La pista de patinatge s’obrirà tots els dies matí i vesprada i de nit es tancarà com a mesura de prevenció; “aquesta actuació respon a una petició realitzada pels veïns del grup Inés Alcázar en l’assemblea veïnal que va tindre lloc a principi del mes de juny”, comenta el regidor de Participació Ciutadana, Pedro Rubio.

En aquesta reunió també es va presentar el Projecte Acció Comunitària, que es posarà en marxa des de la Regidoria de Serveis Socials i que té com a objectiu millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes, sent ells els protagonistes del canvi mitjançant la participació activa en les actuacions que es duran a terme per a transformar la realitat en què viuen.

Etiquetes