#
13
0
17

Nules sanciona l’empresa Mercaplaya per incompliment de contracte

Diumenge no es farà el mercat ambulant de Mascarell

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Nules ha acordat sancionar amb 7.000 euros l’empresa Mercaplaya SL per no complir el contracte segons  estableix les plecs de contractació.

L’empresa Mercaplaya SL que ha gestionat el mercat dominical de Mascarell des del mes de novembre del 2016 fins ara, després de guanyar el concurs públic convocat per a aquesta finalitat, ha presentat un escrit a l’Ajuntament en el qual comunica la rescissió del contracte per la disminució en el nombre de parades, una situació que ha generat que la empresa concessionària no cobrisca els costos del servei.

“Una volta vàrem tindre coneixement oficial de la intenció de l’empresa hem resolt el contracte aplicant la sanció corresponent, per a dur a terme aquesta actuació s’han reunit els membres de la Junta de Govern Local per ser l’òrgan competent, per tant l’empresa haurà d’abonar a l’Ajuntament la quantitat de 7.000 euros”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Des de l’Ajuntament s’ha comprovat que l’empresa ha pagat el cànon que li correspon; per tant, el proper diumenge no hi haurà mercat dominical a Mascarell.

Ara l’Ajuntament estudiarà si trau o no nous plecs per a contractar aquest servei.

Etiquetes