#009F95
1
0
107

Nules tanca el Jardí Botànic com a mesura de prevenció per l’estat d’alguns arbres

Una empresa especialitzada està treballant en la millora de l’arbratge

El Jardí Botànic Francisco Beltrán Bigorra estarà tancat com a mesura de prevenció per l’estat d’alguns arbres, en concret mentre duren els treballs que està realitzant una empresa especialitzada, FortArbre, en la millora de l’arbratge.

Adrián Sorribes, regidor de Parcs i Jardins, explica que “s’han detectat problemes de tèrmits i algunes malalties que afecten el tronc que fan que se’n caiguen trossos, per la qual cosa hem pres la decisió de tancar el jardí per a previndre possibles caigudes que puguen produir danys”.

De seguida s’han iniciat les actuacions pertinents en els arbres afectats, “per a dur a terme aquests treballs s’ha buscat una empresa que coordine les tasques amb treballadors locals”, afegeix Sorribes.

Durant el temps que l’empresa estiga fent aquests treballs el Jardí Botànic només s’obrirà dimecres, per ser el dia de mercat a Nules.

Cal recordar que el Jardí Botànic de Nules és un espai natural que ha sigut objecte d’importants investigacions per les diferents espècies d’arbres que alberga. El jardí va ser recuperat per l’Ajuntament de Nules i la Universitat de València.

Etiquetes