#
13
0
17

Oberta la inscripció per a l’Escola de Nadal

Enguany s’amplia als dies 2, 3 i 4 de gener i poden participar-hi xiquets d’entre 3 i 12 anys

Un any més la Regidoria de Joventut i d’Infància posa en marxa les activitats emmarcades en l’Escola de Nadal per la qual cosa els interessats a participar-hi poden fer la corresponent inscripció al Casal Jove fins al proper divendres 15 de desembre.

Entre les novetats de la present edició cal destacar l’ampliació al mes de gener, “aquesta escola es fa perquè en el període vacacional de Nadal els pares que treballen puguen compaginar l’horari professional i el personal, per la qual cosa hem pensat ampliar les activitats al mes de gener”, comenta la Regidora de Joventut i Infància, Rosa Ventura.

En concret l’Escola de Nadal es realitzarà els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Les places són limitades i poden participar-hi xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, “hem ampliat els dies però el preu es manté el mateix que el passat any 10 euros per xiquet”, matisa Ventura.

Les activitats es realitzaran al CEIP Cervantes en horari de 9.00 a 14.00 hores, a més hi haurà escola matinera a partir de les 8.30 hores. La programació té activitats de temps lliure i tallers de manualitats, principalment.

Per altra banda, per segon any consecutiu des del Casal Jove s’ha organitzat per Nules Gaming Day, “es tracta d’un concurs en el qual els més joves poden classificar-se i guanyar diferents premis jugant a Pokémon o a Clash Royale”, explica la regidora de Joventut.       

Etiquetes