#009F95
1
0
107

Pengen caixes niu per a falcies per a previndre plagues de mosquits

Aquesta actuació és complementària a les que fa l’empresa contractada per l’Ajuntament

L’Ajuntament de Nules incrementa les mesures per a previndre les plagues de mosquits penjant caixes niu per a falcies a la zona de l’Estany i la Gola, a la finca del Pou i a Mascarell, principalment. Es tracta d’una actuació complementària a la que realitza l’empresa contractada per a fer els tractaments de prevenció.

El regidor de Medi Ambient, Pedro Rubio, explica que “aquestes caixes niu estan realitzades pels xiquets i les xiquetes de Nules que l’any passat van assistir al taller “Construïm caixes niu” que va impartir SEO/BirdLife, organització pionera en la conservació de la natura i la biodiversitat a Espanya. Així, fem que les falcies tinguen un lloc on pernoctar i, a més, ens ajuden a previndre plagues de mosquits per què són pardals que s’alimenten d’insectes”. 

Els treballadors de la brigada municipal han sigut els encarregats de penjar aquestes caixes niu, els quals han estat acompanyats pel regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

Cal recordar que l’empresa Lokímica, que realitza els tractaments de prevenció amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat, ha penjat per primera vegada a Nules caixes niu per a rates penades amb la intenció de mitigar les poblacions de mosquits.

Etiquetes