#
13
0
17

Seleccionats els 10 projectes per a constituir el I Focus d’Empreses de Nules

S’estableix un termini de tres dies hàbils per a presentar reclamacions després de la publicació de l’acta

La comissió per a la selecció dels projectes presentats a la I edició del Focus d’Empreses de Nules ha puntuat les diferents sol·licituds després de la corresponent exposició i defensa dels projectes, de manera que la comissió ha acordat seleccionar els 10 projectes amb la major puntuació amb els quals es preveu constituir aquest focus.

De fet, han quedat dos projectes en llista d’espera, a més n’hi ha altres d’exclosos, per aquest motiu s’estableix un termini màxim de tres dies hàbils, a partir de la publicació de l’acta, per a presentar reclamacions al resultat de la puntuació. Els llistat es troben al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Nules i en la seu electrònica.

Entre els aspectes que s’ha tingut en compte per la puntuació selectiva destaquen l’originalitat de la idea i la diferenciació del producte o servei; el coneixement del mercat i la competència; la viabilitat tècnica i comercial; la viabilitat econòmica i financera; la capacitat tècnica i empresarial de l’equip promotor; el potencial de creixement de l’empresa; els llocs de treball que es crearan; la innovació o la diversificació de l’economia local.

La comissió per a la selecció ha estat formada per l’alcalde de Nules, David García; el regidor de Desenvolupament Local, César Estañol; a més d’un representant de la Caixa Rural de Nules, José Francisco Estañol; un representant de la Cambra de Comerç de Castelló, Francisco García Igual; una representant d’EDEM-Lanzadera de Empresas, Marta Nogueras Sanz; i dos representants de l’empresa que gestionarà el Focus d’Empreses, Senen Porcar i Santi Lapeña.

L’objectiu principal de la creació del Focus d’Empreses és que els 10 projectes seleccionats tinguen un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats tindran un espai físic on desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes de coaching i finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

El Focus d’Empreses està pensat per a persones del municipi de Nules encara que en el cas de ser seleccionat algun projecte de veïns d’altres poblacions tant la societat com l’activitat hauran de ser domiciliades a Nules.

“Es tracta d’una de les apostes més importants de l’equip de govern per a aquesta legislatura i que compta amb una destacada inversió en aquest any 2018. Un iniciativa que està lligada al projecte que posarem en marxa quan estiguen finalitzades les obres de remodelació de la cambra agrària i al projecte Natiu creat per a l’emprenedoria i el desenvolupament local”, matisa el regidor de Desenvolupament Local, César Estañol.

Etiquetes