#009F95
1
0
107

Veïns i Ajuntament, junts davant la problemàtica de la marjaleria

Els afectats presentaran les al·legacions que estimen oportunes al Pla Especial de la Marjaleria

Els veïns amb habitatges a la zona humida de la marjal Nules-Borriana afectats per la llei urbanística presentaran les al·legacions que estimen oportunes al Pla Especial de la Marjaleria tant com a associació com a particulars.

“Des de l’Ajuntament hem de licitar la redacció del Pla Especial de la Marjaleria i considerem que és important que els veïns i les veïnes afectats estiguen constituïts com a associació per a poder tindre més força a l’hora de presentar al·legacions quan el termini d’exposició pública estiga obert, a més cadascú de manera individual podrà també al·legar el que considere”, comenta el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes.

Així doncs, tant el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes, com el regidor de Medi Ambient, Pedro Rubio, i l’assessor legal representant de l’empresa Axioma Consulting e Ingenieria, Vicent García Nebot, han tingut una reunió informativa amb els veïns afectats per a tractar diferents punts legals relacionats amb la modificació que el Consell pretén dur a terme de la llei urbanística. Cal destacar que aquesta reunió es va dur a terme a instàncies dels mateixos veïns.

Sobre això, el regidor de Medi Ambient, Pedro Rubio, matisa que “els veïns ens han agraït la relació que l’Ajuntament manté amb els afectats i són coneixedors que estem treballant en aquest assumpte des de totes les competències que tenim com a administració local”.

L’Ajuntament de Nules continuarà donant suport als veïns afectats i “ja aclarits alguns dubtes legals començarem a treballar en el document urbanístic del Pla Especial de la Marjaleria que esperem puga beneficiar molts veïns”, comenta Sorribes.

Per la seua banda, els veïns també treballaran a reestructurar l’associació per tal de tindre més força.