#
130
0
130

Festes

Nules dóna la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Nules ha donat la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu públic, un acte que ha estat protagonitzat per la Regina de la Vila, Laura Martí, i que ha comptat amb la presència de les dames de la cort d’honor, membres de la corporació municipal i representants de l’Associació de Comerç Zona Centre de Nules.

Etiquetes

Nules donarà la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Un total de 25 comerços de la zona centre obriran fins a les deu de la nit

La localitat de Nules donarà la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu públic, un acte que s’ha previst per al divendres 1 de desembre i que comptarà amb la presència de la Regina de la Vila de Nules, Laura Martí, i les dames de la cort d’honor.

Etiquetes

Nit d’albades en les festes patronals de la Soledat

La Regina de la Vila i dames de la cort d’honor visiten el Centre Respira i Alzheimer

La música ha omplit els carrers de la vila Nules amb la tradicional Nit d’Albades en la qual la Colla de Cant Valencià del Puig de Santa Maria ha delectat els assistents amb les seues cançons dedicades a la Regina de la Vila, dames de la cort d’honor i al poble de Nules.

Etiquetes

La regina i dames de la vila reparteixen el programa de festes als veïns de Nules

La Regina de la Vila de Nules, Laura Martí, i les dames del raval de Sant Xotxim, Marta López; del raval de Sant Joan, Sonia Pardo; de la Caixa Rural Sant Josep, Alba Daràs, i de Mascarell, Amara Navarro, han repartit el programa de les festes patronals de la Soledat als veïns i veïnes de la localitat. En el repartiment han estat acompanyades de membres de la Comissió de Festes. 

Etiquetes