#
129
0
129

Ocupació

Nules millora jocs infantils i mobiliari urbà de parcs públics amb la contractació de persones aturades

Les persones aturades contractades per l’Ajuntament de Nules amb un import total de 34.000 euros subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) de la Generalitat Valenciana ja han començat a treballar, de fet són dos fusters i dos pintors els que es troben realitzant diferents actuacions de millora i manteniment de jocs infantils i mobiliari urbà de parcs i jardins públics de la localitat.

Etiquetes

Nules inverteix 50.000 euros en un taller d’ocupació nou

S’impartirà un mòdul de Fructicultura en el qual es realitzarà una ruta turística de la clemenules

Nules posa en marxa un taller d’ocupació nou amb una dotació econòmica de 244.157,60 euros dels quals 50.000 euros són d’aportació municipal i la resta, 194.157,60, del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) de la Generalitat Valenciana.

Etiquetes

Els alumnes de T’Avalem Nules presenten el seu treball al director general del Servef

Nomdedéu destaca a Nules que continuarà generant oportunitats d’ocupació

Els alumnes dels mòduls d’obra i jardineria del projecte T’Avalem Nules han presentat al secretari autonòmic d’Ocupació i director general del SERVEF, Enric Nomdedéu, el treball realitzat en aquests mesos i han fet una demostració de les tasques que han aprés en la visita realitzada aquest matí al centre.

Etiquetes

El Consell dóna a Nules una subvenció de més de 194.000 euros per a un taller d’ocupació

La inversió a Nules en matèria d’ocupació és enguany de més de 700.000 euros  

L’Ajuntament de Nules ha rebut la resolució del Servef per la qual li concedeix una subvenció de 194.529,60 euros per a la realització d’un projecte de taller d’ocupació a la població.

Etiquetes