#
13
0
17

Notícies

La segona edició tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre al Teatre Alcázar

La segona edició del Festival de Curtmetratges de Nules FesOh!Curt es presenta amb destacades novetats, entre les quals l’ampliació de la programació i la incorporació d’una categoria més als premis.

“Davant l’èxit de la primera edició s’ha…

Demanaran la col·laboració de tècnics per a treballar la figura de qualitat per a la clemenules

La Plataforma per la Dignitat del Llaurador ha acordat en l’última reunió, celebrada de nou a Nules per ser el poble que s’ha convertit en seu d’aquest moviment, convidar tots els municipis de la província de Castelló a sumar-se a la plataforma.  

“En concret el que…

Per segon any consecutiu Nules albergarà el II Food Street Art els dies 7, 8 i 9 d’abril. Cal destacar que la població de Nules va ser la primera a realitzar un esdeveniment d’aquestes característiques amb aquest nom, que després ha sigut adoptat per altres municipis de la província.

Així, durant el cap de setmana es duran a terme diferents actes relacionats amb la gastronomia, la…

El regidor d'Igualtat es reuneix amb la directora territorial d'Igualtat i Polítiques Inclusives

Nules tindrà un Centre de Dia homologat amb el qual podrà formar part de la xarxa de la Generalitat Valenciana per tal que els usuaris i les usuàries es puguen beneficiar dels avantatges d’estar dins d’aquesta xarxa.

Per a això es duran a terme diferents actuacions de millora i…

L'alumnat de sisé ha visitat l’ajuntament i ha fet diferents peticions a l'alcalde

Alumnes de sisé de Primària del CEIP Jaume I han visitat l’Ajuntament de Nules per a conéixer, entre d’altres, el funcionament del Ple i les instal·lacions municipals. En aquesta visita escolar els alumnes varen fer diferents peticions a l’alcalde pel registre d’entrada de l’Ajuntament, entre d’altres…

L'Associació Local de Llauradors constitueix la junta i les comissions de treball

Nules es consolida com a referent del moviment del sector citrícola a la província de Castelló. Des de la celebració del XIII Congrés de Citricultura de la Plana, a finals del mes de gener d’enguany, són moltes les accions que s’han dut a terme per tal de defensar els drets dels llauradors, “i per això…

L’Ajuntament de Nules iniciarà un nou expedient sancionador a l’empresa concessionària, Sedesa Concesiones, del pàrquing subterrani que està tancat alguns anys per l’incompliment del plec de condicions. La proposta que s’ha portat al Ple és d’una sanció de 6.000 euros, cal destacar que l’any passat 2016 ja se li va posar una sanció pels mateixos motius.

“Estem treballant perquè…